Ihana kertomus! Pienokaisen näkökulma! Whisbear uninalle

 In Whisbear

Moikka!

Olen Lenni ja täytän kohta 4kuukautta! Minä rakastan nukkua pihalla vaunuissa! Äiti laittaa minut yöunille aina omaan sänkyyn ja en pidä siitä ollenkaan! Olen päättänyt huutaa kurkkusuorana n.1-2h joka ikinen yö, myös sylissä ja jos äiti yrittää huijata minua nukkumaan vaunuissa sisällä. Pidän konserttiani siihen asti kunnes uni tulee väkisin.

Alkaa pikkuhiljaa näyttämään siltä, että minä vielä jonain päivänä voitan tämän taistelun ja pääsen pihalle myös öisin nukkumaan. Isikin jo kerran nappasi peiton ja tyynyn kainaloon, ja meni sohvalle kun oli kuulemma aikainen herätys. Ja äiti tulee surulliseksi kun nukahdan itkien.

Olen kuunnellut valkoista kohinaa syntymästäni saakka äidin tai isin puhelimesta.Se saa minut rauhoittumaan, mutta yht’äkkiä havahdun kun kesken kohinan alkaa kuulumaan vierasta ääntä ja sitten tulee taas ison itkun aika! Kuulin kerran kun äidin sanovan isille ”s&/@€*% mainokset!!”?

Äiti löysi netistä whisbearin ja hetken pohdittuaan hän päätti, että sellaisen minä tarvitsen! Uudessa nallessani on jotain outoa! Hämmästelin ja kuuntelin kuinka pehmeä ääni siitä tuleekaan! Minun silmäni eivät pysyneet auki ollenkaan, vaan nukahdin ennen kuin kerkesin aloittamaan yökonserttini! Iskäkin taisi tykätä myös uudesta nallestani, sillä kun heräsin yöllä syömään, niin isi nukkui äidin vieressä?

Äiti laittoi minut myös päivällä omaan sänkyyni ja nalle alkoi taas kohisemaan, nukahdin välittömästi! Omassa sängyssä on sittenkin ihanaa nukkua! Uusi uninalleni on korvaamaton!

Hyvää yötä??

– Hanna-Mari, Salo

Visitor Posts Whisbear Finland

Recommended Posts